پودینگ سیاه یکی از قدیمی ترین آماده سازی خمیر دسر است. خوشمزه، آن را با خون، چربی و انواع غذاهای مختلف است که می تواند ظرافت طعم متفاوت است. مشکل بزرگ پخت و پز این نیست که آن را پشت سر بگذارید. کشف تمام نکات ما برای موفقیت کاملا پودینگ سیاه و سفید خود را!
پودینگ سیاه نیاز به یک پخت و پز نسبتا کوتاه دارد، زیرا پودینگ تهیه شده در حال حاضر پخته شده است. علاقه آشپزی دوم، البته برای گرم کردن آن است، اما همچنین آن را با یک لباس کریستال زیبا تزئین کرده است. برای این، 5 دقیقه از پخت و پز در هر طرف کافی است اگر شما برای پخت و پز پخت، شایع ترین حالت را انتخاب کنید.
برای لذت بردن ما، پودینگ سیاه و سفید مناسب برای انواع مختلف پخت و پز است. بیشتر کلاسیک ها قطعا پخت و پز در پان، که طعم غیر قابل مقاومت آن را از طریق پوست که رنگ آن را کباب شده است. با این حال، پودینگ سیاه و سفید خود را در اجاق پخت و پز مزایای غیرقابل انکار برای کسانی که حس حساس بوی: پودینگ بوجود می آید که پس از آن طول می کشد آشپزخانه.
پودینگ سیاه و سفید همان پودینگ سفید را می پذیرد. تهیه پودینگ سیاه و سفید با سیب بخشی از دستور العمل های کلاسیک است، در یک ترکیب خوشمزه شیرین و طعم دار. بسته به ترجیحات و یا زمان شما، می توانید سیب را در یک دست کره قرار دهید یا آنها را به طور کامل در دیگ، با پودینگ سیاه بگذارید. بنابراین، یک سیب خوشمزه سیب و پودینگ سیاه و سفید و یا تاتین پای با گلابی و پودینگ سیاه و سفید.
پودینگ سیاه نیز در حش محبوب است. سپس پوست خود را به طور کامل بریزید تا آن را خراب کند و آن را بر روی یک بستر سیب زمینی پهن قرار دهید. یک راه حل عالی وقتی پودینگ با پخت و پز ادامه پیدا کند!
پودینگ سیاه و سفید بخشی از خانواده فست فود است و به همین دلیل بسیار چرب است. برای روشن شدن غذا، ممکن است عاقلانه همراه با آن با یک سالاد باشد. پس از آن می توانید آن را گرم کنید، برای لذت بردن از کنتراست درجه حرارت، و یا سرد، با یکپارچه سازی آن را به طور کامل با سالاد.
مشاهده پست مشابه : نکاتی درباره زندگی با یک معتاد الکلی
یکی هنوز کار می کند؟ الکل بعد از کالری - از خیلی تا کم
به وبلاگ خود خوش امدید